Politie Bureau in Strijen vanaf heden gesloten, Op afspraak kunt u wel in het dorpshuis Streona terecht

628
Foto Politie

Hoeksche Waard – Per 1 januari 2019 zijn de voormalige gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk, Oud-Beijerland en Strijen gefuseerd tot één nieuwe gemeente: Hoeksche Waard. Het samengaan heeft tot gevolg dat een aantal voormalige gemeentehuizen is gesloten. En dat heeft ook weer gevolgen voor de fysieke bereikbaarheid van de politie. In sommige gemeentehuizen was namelijk óók een politiepost gehuisvest. In Strijen sluit het politiebureau en kan je op afspraak wel met de wijkagenten in contact komen in het Dorpshuis Streona.

Nieuwe locaties

Mede door het wegvallen van deze voormalige gemeentehuizen is de politie op zoek gegaan naar nieuwe locaties, waar inwoners de politie (op afspraak) kan bezoeken. De politie heeft inmiddels ruimte gevonden in de panden van maatschappelijke organisaties. Ook de openingstijden zijn veranderd. Hieronder vindt u alle locaties en openingstijden per 21/1/2019.

Oud-Beijerland

  • Bezoekadres
    Spuidijk 4
    3262 LH Oud-Beijerland
  • Openingstijden
    Maandag t/m zaterdag, 09.00 – 17.00 uur

Numansdorp 

  • Bezoekadres
    Zorginstelling De Buitensluis
    Bernhardstraat 25
    3281 BC Numansdorp
  • Openingstijden
    Alleen op afspraak 

Piershil

  • Bezoekadres
    Woonzorgcentrum Heemzicht
    Voorstraat 26
    3265 BV Piershil
  • Openingstijden
    Op afspraak en spreekuur op dinsdag van 19-21 uur

Strijen

  • Bezoekadres
    Dorpshuis Streona
    Stockholmplein 6
    3291 TP Strijen
  • Openingstijden
    Alleen op afspraak

Maasdam

  • Bezoekadres
    Politie steunpunt in het gemeentehuis van Maasdam
    Sportlaan 24
    3299XG Maasdam
  • Openingstijden
    Alleen op afspraak

‘s-Gravendeel

  • Bezoekadres
    Hendrik Hamerstraat 155 A
    3295CH s-Gravendeel
  • Openingstijden
    Alleen op afspraak

Postadres
Voor alle bovenstaande locaties geldt als postadres:
Postbus 70023
3000 LD Rotterdam

Telefoonnummer
Het telefoonnummer waarop de politie in de gemeente Hoeksche Waard blijft 0900-8844     voor niet spoedeisende zaken en 112  voor spoed

Aangifte

Als u de politie in persoon zonder spoed wilt spreken, dan is dat in principe alleen mogelijk door op 0900-8844 een afspraak te maken. Dan wordt in samenspraak met u een datum en tijdstip geprikt, waarop u bijvoorbeeld aangifte kunt doen of een wijkagent kunt spreken.
Is er wel sprake van spoed, bijvoorbeeld bij verdachte situaties (als getuige bent van een inbraak) of bij een levensbedreigende situatie, dan belt u altijd 112.

Bent u slachtoffer geworden van een misdrijf, waarbij de dader onbekend is én geen geweld is gebruikt? Bijvoorbeeld een fietsendiefstal of vernieling? Dan kunt op 24 uur per dag, 7 dagen per week op politie.nl terecht voor het doen van aangifte. Klik hier

Is de dader wel bekend of is er wel geweld gebruikt? Bel dan 0900-8844 voor advies en het maken van een afspraak voor het doen van aangifte.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.