Verlenging samenwerking technische staf en begeleiding selectie v.v. Strijen

84

STRIJEN – De afgelopen periode heeft de Commissie Voetbalzaken van de Voetbal Vereniging Strijen gesprekken gevoerd met de mensen van de technische-, medische- en begeleidingsstaf van onze selectie. We zijn erg blij en trots u te kunnen meedelen, dat de hele staf van de selectie van v.v. Strijen voor komend seizoen haar werkzaamheden in dezelfde samenstelling zal continueren.

Met hoofdtrainer Geert Meijer sloten wij vorig jaar al een verbintenis af voor ook het seizoen 2019-2020. Daarbij hebben nu ook Cor Kruijthof (trainer Strijen 2), Vincent Monster (assistent trainer) en keerperstrainer Jan Barendregt aangegeven graag door te zullen gaan met hun werkzaamheden voor de selectie.

Medische staf en begeleiding

Behalve de mensen van de technische staf, blijft volgend seizoen ook de medische staf ongewijzigd. Ronald Pijlman en Jan Alebregtse zullen zich dus ook volgend jaar over onze spelers ontfermen.

Tot slot hebben ook de teammanagers Albert Stam en Jan van Kralingen hun ja-woord aan onze mooie club gegeven. Om de staf te completeren, geldt datzelfde voor de activiteitenbegeleiders, Wil Grollé en Leo Boer en hun team.

Jeugd

Zoals gesteld zijn we erg blij met de voortzetting van de samenwerking met onze volledige staf. Dat gevoel van trots wordt nog verder onderbouwd door de aanstelling van John Kruijthof als technisch jeugdcoördinator. Bovendien heeft Natoe dos Santos aangegeven in principe door te zullen gaan met zijn werk als trainer van onze jeugdkeepers.

Aanstonds zullen we de werving opstarten voor een trainer van onze JO19 voor volgend seizoen, waarmee we samen een solide basis gaan leggen en de verbinding met onze selectie verder gaan vormen.