Nieuwtjes van Bij Marie uit Strijen

205

STRIJEN – De website van Bij Marie is vanaf vorige week online gegaan. Hier kunt u een kijkje nemen en de sfeer en inrichting van de winkel proeven. Steeds meer mensen weten Bij Marie te vinden, ook u bent van harte welkom om gezellig eens binnen te stappen.

Afgelopen zaterdag is er een verloting geweest en hebben twee mensen hun prijs opgehaald, namelijk een zak heerlijk ruikende dennenappels Als u Bij Marie ook wilt volgen, kijkt u dan op www.bijmarie.com, de Facebookpagina van Bij Marie of op Instagram

Vanaf deze week komen er weer nieuwe spullen in de winkel, voor nu zijn dat decoratie artikelen en cadeaus. maar ook het huishoudelijke gedeelte is weer aangevuld. Komt u dat ook met eigen ogen bekijken?

Tot ziens Bij Marie, Kerkstraat 39 in Strijen