Uitslag poll: De gemeente Hoeksche Waard zou de kruising Weelsedijk / Randweg aanmoeten passen zodat auto’s wel naar links kunnen

417
Foto Wijkagent van der Hoek die controleerde.

STRIJEN – Sinds de aanleg van van de Randweg in Strijen moet het verkeer wat op de Weelsedijk rijdt verplicht richting de rotonde omdat de gemeente Strijen zoveel mogelijk verkeer over de randweg wilde laten rijden. Voor het vrachtverkeer en landbouw verkeer is dit makkelijker maar de auto’s zouden ook makkelijk linksaf moeten kunnen. Dat wil ook 87 procent van de stemmers van de poll die wij afgelopen week op onze site hielden.

Hieronder de uitslag van de poll die tevens ook naar de gemeente Hoeksche Waard gestuurd zal worden.

De gemeente Hoeksche Waard zou de kruising Weelsedijk / Randweg aanmoeten passen zodat auto's wel naar links kunnen ?

  • Goed idee (87%, 422 Votes)
  • Slecht idee (11%, 53 Votes)
  • Geen mening (2%, 9 Votes)

Total Voters: 484

Laden ... Laden ...

Bestuurders moeten in de huidige situatie als ze op de kruising naar links willen eerst naar rechts om na 400 meter te draaien bij de rotonde en zo op de andere weghelft komen en dan vervolgens wel de het vervolg van de Weelsedijk te kunnen nemen. 

Op maandag 25 februari heeft de Politie 22 mensen bekeurd die de rijrichting niet volgde op dit stuk.