v.v. Strijen opent de zoektocht naar nieuwe hoofdsponsor!

49

Het huidige seizoen, 2023/2024, is het laatste seizoen, waarin de Technische Unie als hoofdsponsor voor v.v. Strijen fungeert. Dit opent de deuren voor een ander bedrijf om deze unieke kans aan te grijpen om nauw betrokken te raken bij de lokale gemeenschap.

Sinds 2017 was de Technische Unie als hoofdsponsor verbonden aan v.v. Strijen. We zullen de samenwerking voortzetten, echter in een andere vorm. We willen hun bedanken voor alle jaren en zien uit naar de toekomstige coöperatie. Dit zorgt er echter wel voor dat wij nu op zoek zijn naar een nieuwe hoofdsponsor.

Het partnership belooft niet alleen zichtbaarheid, maar ook betrokkenheid bij de opbouw van een gezonde en sportieve toekomst. Waarom v.v. Strijen?

  • Naamsbekendheid vergroten: v.v. Strijen is diep verankerd in de lokale gemeenschap en biedt een unieke kans om uw bedrijfsnaam te verbinden met lokale harten en huizen.
  •  Stimulering van Vitaliteit: v.v. Strijen bevordert vitaliteit en sportiviteit waarmee het partnership een actieve rol speelt in het stimuleren van een gezonde levensstijl.
  • Sociale Impact: Het partnership gaat verder dan voetbal. Het biedt de kans om een waardevolle bijdrage te leveren en uw bedrijf te positioneren als maatschappelijke verantwoorde onderneming.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in deze veelzijdige kans worden vriendelijk uitgenodigd om contact op te nemen met de sponsorcommissie (sponsoring@vvstrijen.nl) of te melden bij het bestuur van v.v. Strijen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.