Lidl voert een terugroepactie uit voor het product: “Halfvolle vanille yoghurt 1 liter, van het merk Milbona” vanwege mogelijke metaaldeeltjes

150

Lidl Nederland voert een terugroepactie uit voor het product: “Halfvolle vanille yoghurt 1 liter, van het merk Milbona”. Dit product is verkocht in de filialen van Lidl Nederland.

Deze terugroepactie betreft uitsluitend het product “Halfvolle vanille yoghurt”, 1 liter, van het merk Milbona”, met de EAN code 20329358 en houdbaarheidsdatum 29-04. De overige producten zijn niet bij deze terugroepactie betrokken en zijn veilig voor consumptie.

Het kan niet uitgesloten worden dat in het betroffen product metaaldeeltjes aanwezig zijn, waardoor eventuele verwondingen kunnen worden veroorzaakt. Klanten worden dringend verzocht het product NIET te consumeren maar dit terug te brengen naar de winkel. Vanzelfsprekend wordt het volledige aankoopbedrag vergoed.

Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met Lidl Nederland via
e-mailadres: contact@lidl.nl, of vanaf 23 april via telefoonnummer 020-7095039

Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak.