Route en tijdschema Hoeksche Waardse Truckersrit 2019 op Koningsdag

706
Foto Mary Romijn Fotografie

HOEKSCHE WAARD – Zoals ieder jaar rijdt een konvooi van de Hoeksche Waardse Truckers met verstandelijk en lichamelijk gehandicapten op Koningsdag door het mooie Hoeksche Waard. Jaarlijks gaan ruim 100 vrachtwagens door de Hoeksche Waard en de gehandicapte mensen en chauffeurs zouden het dan ook leuk vinden als er langs de routes publiek staat.

Hoeksche Waardse Truckers

Stichting Hoeksche Waardse Truckers voor gehandicapten is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie die zich belangeloos inzet voor een rondrit op Koningsdag met vrachtwagens voor de gehandicapte medemens door de Hoeksche Waard.

Het complete tijdschema kunt u hieronder terug vinden. Of klik hier voor de printversie in PDF

Route 2019

[pdf-embedder url=”https://www.strijen.info/wp-content/uploads/2019/04/Tijdschema-voor-gehandicapten-rit-27-April-2019.pdf” title=”Tijdschema voor gehandicapten rit 27 April 2019″]