Wethouder Joanne Blaak op bezoek in de Klep en bij Samen eten bij in het Molenschaer

166
Samen eten bij in Strijen - Foto Gemeente HW

STRIJEN – Als dorpswethouder van Strijen en wethouder Jeugd bezocht Joanne Blaak gisteren jongerencentrum De Klep  en Samen eten bij… in het Molenschaer

Zij maakte hier kennis met de jongerenwerkers die hebben meegedacht over een jongerenontmoetingsplek in Strijen. De jongerenwerkers vertelden wethouder Blaak meer over het centrum en hoe zij hun werk aanpakken.

Samen eten bij…

Om de twee weken ontmoeten Strijenaren elkaar in Het Molenschaer, locatie van Gemiva-SVG Groep, voor ‘Samen eten bij…’. Gisteravond at wethouder Joanne Blaak mee om te zien hoe ‘Samen eten bij…’ de bewoners een gezellige avond biedt met een lekkere gezonde maaltijd.

Dit project is opgezet door vrijwilligers en welzijnsorganisaties en is bedoeld voor bewoners om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen. Vrijwilligers organiseren de avonden en maken de maaltijden klaar. Woon je in Strijen en wil je ook een avond mee-eten? Volg dan de facebookpagina Samen eten bijvoor meer info.