De lekkerste taarten, cupcakes en high tea aan huis (glutenvrij en Vegan) van Taartjes van Moos

49

Heeft u al eens gehoord van Taartjes van Moos? Zij maakt voor u in haar keukentje in Strijen de heerlijkste lekkernijen, vraag ook vooral naar de mogelijkheden voor glutenvrije en vegan baksels, want deze zijn overheerlijk (kruisbesmetting is niet uit te sluiten)

U kunt terecht bij Monica voor de heerlijkste verjaardags en bruidstaarten, voor de lekkerste en mooiste cupcakes (ook mogelijk voor bedrijven), en de lekkerste high tea aan huis. Ja dit leest u goed High tea aan huis! Hoe leuk en lekker is het dat je een high tea op maat kan bestellen en afhalen met alles erop en eraan, heerlijke hapjes, heerlijke thee en zelfs mogelijk met servies. Super leuk voor een baby shower, kraamfeest of misschien wel een bedrijfsuitje.

Alle informatie kunt u vinden op www.taartjesvanmoos.nl of op een van haar social media kanalen

Instagram @taartjesvanmoos

Facebook https://www.facebook.com/taartjes.van.moos

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.