Outdoor Zuid Holland: Paarden, Strijen Rocks met Status Quo & The Sweet en Hoeksche Tentfeest met DJ Maurice en Stuk TV

706

STRIJEN – Op 14, 15 en 16 juni vindt alweer de 13de editie plaats van het evenement Outdoor ZuidHolland aan de Broekseweg in Strijen.  Het beloofd weer een mooi spektakel te worden voor jong en oud en met voor ieder wat wils. Samen maken we het succes!

Op deze drie dagen waan je je in zomerse sferen tijdens Outdoor ZuidHolland. Ook dit jaar trakteert het Landgoed aan de Broekseweg duizenden bezoekers op culinaire food trucks, livemuziek, de hipste gadgets, shoppen, diverse shows en een groot paardensportevenement. Kom & ontdek dit Hoeksche Waards evenement met exclusief geselecteerde exposanten waar genieten, muziek, shoppen, & inspiratie voor jong & oud centraal staan. Eén ding kunnen we je beloven, het wordt alleen maar beter, leuker en gezelliger in Strijen. 

“Dit jaar bestaat ons evenement 13 jaar en daar zijn we ontzettend trots op!” aldus voorzitter Co Mast.  Na het overweldigende succes vorig jaar van “Strijen Rocks” met de Golden Earring, dit jaar opnieuw een spetterend concert op vrijdagavond 14 juni met in de hoofdrol de wereldberoemde Engelse rockgroepen Status Quo & The Sweet.

Wat is er allemaal te beleven dit jaar? Op vrijdagavond, zaterdag en zondag voor de paardensportliefhebbers springwedstrijden van Outdoor ZuidHolland met rondom het springconcours een heuse Luxury shopping Village en Food Court. Tijdens de dagen zullen nationale en internationale ruiters strijden om de prijzen, met op vrijdagavond de hoogste rubriek nationaal springen om de “Strijen Rocks” Cup en op zondagmiddag het spectaculaire Six Bar springen als afsluiter. Naast de reguliere wedstrijdklassen vinden er ook gedurende het gehele weekend een aantal showrubrieken en demonstraties plaats.

Op de vrijdagavond naast het concert van “Strijen Rocks” het eveneens drukbezochte “Business BBQ Strijen” en de opening van de ‘Luxury Shopping Village’. Op zaterdagavond het jaarlijks terugkerende ‘Hoekse Tentfeest’ met een keur aan bekende Hollandse artiesten en op zondag het gezelligste familiefeest van Nederland namelijk ‘Anky’s verjaardag’ en nieuw dit jaar op zaterdagmiddag een heuse ‘Gooische bingo’ waar veel mooie prijzen te winnen zijn.

Co Mast; “Om zo’n evenement gestalte te geven zijn we afhankelijk van de vele vrijwilligers, partners en leveranciers maar uiteraard ook de sponsoren, de standhouders, de deelnemers van de wedstrijden en de vele bezoekers. Zonder deze mensen geen evenement, vandaar de titel ‘Samen maken we het succes’. Daar zijn we iedereen zeer dankbaar voor!”

“We moeten nog heel veel doen voor het evenement kan starten maar we zijn ervan overtuigd dat we met de gratis entreevan het Paardensportevenement, Foodcourt & Luxury Village nog meer bezoekers aanspreken dan dat we tot op heden met succes hebben gedaan. We trakteren alle bezoekers, of dit nu mannen, vrouwen of kinderen zijn, op een gevarieerd programma tijdens deze dolle 3-daagse” sluit een trotse voorzitter vervolgens mee af.

Openingstijden evenement Outdoor ZuidHolland:

  • Vrijdag 16:00 – 20:00: Business BBQ Strijen 17:00 – 20:00, Strijen Rocks 18:30 – 01:00
  • Zaterdag 10:00 – 18:00:  Gooische Bingo 14:00 – 18:00 Hoekse tentfeest 19:00 – 01:00
  • Zondag 10:00 – 18:00: Anky’s verjaardag 14:00 – 20:00, 
  • Paardensportwedstrijden, Luxury shopping Village & Food Court gratis entree.
  • Parkeren kan op ons parkeerterrein voor 5 euro. Koopt u vooraf een parkeerticket  dan weet u zeker dat u een plaats heeft want vol is vol !

Voor Strijen Rocks, Hoekse tentfeest, Anky’s verjaardag en de Gooische bingo kunt u kaarten kopen via de site www.outdoorzuidholland.eu