Oud-Beijerlandse theatergroep Studio on Stage speelt theatervoorstellingen in theater Cascade in Hendrik Ido Ambacht

358

De Oud-Beijerlandse Theatergroep Studio on Stage presenteert op 29 en 30 juni de show Mix & Match in theater Cascade in Hendrik Ido Ambacht de Groep had graag in de Hoeksche Waard willen optreden maar een geschikte ruimte daarvoor is er niet. Een spetterende theatershow met een mix van muziekstijlen. Een perfecte match met onze cursisten die de muziek zelf hebben uitgezocht.

Kom genieten van muziek van o.a. Tina Turner, The Supremes, Guus Meeuwis, Nielson en daarnaast ook van medleys uit bijvoorbeeld Fiddler on the roof, Cats, Finding Neverland en Vaiana. Geen “autotune” maar live gezongen en gedanst door 40 enthousiaste zangers en dansers.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.studioonstage.nlof via de mail info@studioonstage.nl.

Aanvangstijd: Zaterdag 29 juni om 20.15 uur en zondag 30 juni om 13.00 uur.