Nieuwbouw ‘t Kleine Loo in de wijk het Land van Essche in Strijen, 140 woningen aan de zuidrand van Strijen

1321

STRIJEN – Ontwikkelaar Waal onderzoekt hoe project ‘t Kleine Loo in Land van Essche te Strijen weer kan worden opgestart.Om de nieuw te bouwen woningen zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de vraag, wordt geïnteresseerden gevraagd hun woonwensen kenbaar te maken.

Heb je interesse? Op de website www.woneninstrijen.nl kun je laten weten hoe jij graag wil wonen! De uitkomsten worden gebruikt om een optimaal plan te maken voor de bewoners en hun omgeving in Strijen.

In de komende jaren worden in het gebied aan de zuidrand van Strijen circa 140 woningen ontwikkeld en gerealiseerd. Het gaat om rijwoningen, twee-onder-een kap, vrijstaande woningen en zelfbouwkavels. Ook is er een klein aantal appartementen voorzien.