Vanaf zaterdag 17 augustus kun je weer zelf je groenten oogsten bij Beleef het en Eet het in Strijen

138

Strijen – Op zaterdag 17 augustus 2019 kan iedereen weer terecht bij Beleef het en Eet aan Groot Cromstrijensedijk in Strijen   voor aardappelen, uien, rode bieten, wortelen en prei. Elk weekend kan jong en oud zelf zijn eigen aardappelen en groenten van het land halen. Voor € 0,60 per kilo is het de moeite waard om flink aan het werk te gaan.

Naast de aardappels en groenten, kunnen bezoekers ook prachtige veldbloemen plukken. “We hebben op hetzelfde perceel een strook van vijftien meter breed ingezaaid met allerlei veldbloemen. Het is niet alleen een prachtig gezicht, maar het zorgt ook voor een goede omgeving voor insecten zoals bijen.” Een plaatselijke imker heeft in de bloemenranden meerdere bijenkasten staan. De honing is te koop in de kraam.

Moe van al het werk? Rust dan lekker op de strobalen uit en geniet van een heerlijk vers frietje. Van eigen aardappelen natuurlijk.

Bezoek voor meer info www.beleefheteneethet.nl en volg de Facebookpagina