Rik Bakker gezicht nieuw kledingmerk Pride & Loyalty

708

STRIJEN – Rik Bakker is een van de gezichten van het nieuwe kledingmerk Pride & Loyalty. De centrale verdediger en vv Strijenaar in hart en nieren draagt de geel-zwarte lijn van dit nieuwe kledingmerk. Pride & Loyalty is ontstaan vanuit het Nederlandse amateurvoetbal en heeft een eerste collectie vol krachtige clubkleuren. Football street wear, voor in kantine, kleedkamer en langs de lijn. Voor jongens van de club en clubmannen, die trots zijn op al het moois wat er gebeurt bij hun vereniging.

Local heroes
Pride & Loyalty werkt in haar campagnes uitsluitend met clubmensen. Local heroes – groot geworden op en rond het voetbalveld. Ze staan symbool voor hun vereniging, dragen de kleuren en delen hun clubliefde. ‘Ik speel bij een mooie club,’ zegt Rik Bakker op www.prideloyalty.com, over zijn geel-zwart. ‘En dat mag iedereen weten. Ik ben er trots op dat ik op mijn 19deal de aanvoerdersband mag dragen van mijn eigen vereniging. We hebben een kleine tribune en zeker bij derby’s zit-ie helemaal vol. Geeft kriebels, als je in je ooghoek steeds clubmensen ziet. Ook mooi: één belangrijk doelpunt en de hele vereniging is blij.’

Hoeksche Waard
Rik Bakker van vv Strijen is niet de enige voetballer uit de Hoeksche Waard die centraal staat in de eerste campagne van Pride & Loyalty. Ook Frank van der Linden en Yoeron van der Ree delen als local hero hun clubliefde voor SSS en NSVV. En dragen de rood-zwarte en zwart-witte lijn met trots.

Vanuit het amateurvoetbal
Pride & Loyalty is ontstaan vanuit het Nederlandse amateurvoetbal. Het nieuwe kledingmerk is een initiatief van Steven van der Hoeven, die al ruim dertig jaar voetbalt in het geel-blauw van de vereniging waar hij opgroeide. ‘Met mannen die zich ook enorm verbonden voelen met de club,’ zegt hij. ‘Iedereen is trots op de vereniging. Een verenigingstrots die tegenstanders ook hebben. Met Pride & Loyalty is er nu een toffe manier om die clubliefde te laten zien. Eindelijk, want clubliefde is om te delen.’

Eerste collectie

De eerste collectie van Pride & Loyalty bestaat uit een Classic T-shirt en een Loyalty T-shirt van comfortabel katoen, in zes verschillende clubkleurencombinaties. De collectie wordt vrijdagavond 30 augustus gepresenteerd in kleedkamer 1 & 2 van CVV Berkel. Onze local heroes vertellen over hun clubliefde, bier wordt getapt en dj Bootsy Paul zorgt voor muziek. Meer weten? Kom naar de lancering voor een toffe voetbalavond!

De kleding van Pride & Loyalty is naast het lancerings-event exclusief verkrijgbaar via www.prideloyalty.com.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.