Rotterdam Kalender 2020 dit jaar wederom in de Hoeksche Waard verkrijgbaar

67

HOEKSCHE WAARD – Na het enorme succes van vorig jaar zal MS Fotografie ook dit jaar weer een nieuwe editie van dé Rotterdam Kalender uitgeven. We hebben speciaal voor de mensen uit de Hoeksche Waard dit jaar drie verkooppunten op het eiland bij Bruna in Oud-Beijerland, Boekhandel Edel in Numansdorp en Bruna in ‘s-Gravendeel.

Afgelopen maanden is er door professioneel stadsfotograaf Marc van der Stelt hard gewerkt om 13 schitterende actuele foto’s van Rotterdam te maken. Elke maand wordt er in de kalender een prachtig gedeelte van Rotterdam uitgelicht en is daarmee een echte aanrader als gers cadeau voor jezelf of een ander.

De kalender is te gebruiken als jaar- en/of notitiekalender door middel van de ruime vakken per dag. Het formaat van de kalender is net iets groter dan A4. Alle dertien pagina’s van de fotokalender zijn gedrukt in levensechte kleuren en het geheel is afgewerkt met een dik kartonnen achterblad.

De kalender is vanaf heden in de winkels op het eiland verkrijgbaar en online via https://kalender.ms-fotografie.nl voor slechts EUR 10,- (excl. EUR 4,25 verzendkosten in Nederland). De levertijd van de kalender is zo’n 2 á 3 werkdagen, maar meestal heeft u de kalender al de volgende werkdag in huis.