Nieuwe adverteerder: Bodychange Personal Training & Coaching gevestigd in ‘s-Gravendeel

131
HOEKSCHE WAARD – Vandaag verwelkomen wij op Strijen Info een nieuwe adverteerder Bodychange het adres voor Personal Training & Coaching in de Hoeksche Waard gevestigd in ‘s-Gravendeel maar met een Strijense eigenaar! .  Ook interesse om te adverteren? Klik dan hier.

Over Bodychange

 
Bodychange is een Personal Training studio in ‘s-Gravendeel. Wij geven 1 op 1 training op afspraak en coachen daarbij op voeding en leefstijl. Naast Personal Training & Coaching bieden wij ook Small Group trainingen aan. Hierbij wordt getraind in kleine groepjes waarbij ook op voeding en leefstijl wordt gecoacht. Hierdoor krijgt een ieder de persoonlijke aandacht die hij/zij verdient. 
 
Naast Personal Training en Small Group Training geven wij ook Groepslessen. Voorbeelden van onze groepslessen zijn Boksen, Bootcamp, Extreme Fitness, Grit (HiiT), Barre, Spinning/Kracht. Onze bootcamptrainingen beperken zich niet alleen tot ‘s-Gravendeel maar worden bijvoorbeeld ook in Strijen en Westmaas gegeven.
 
 
Voor meer informatie neem eens een kijkje op onze website www.bodychange.nu of neem contact op via info@bodychange.nu / 06-83235906.
 
BodyChange
Mijlweg 23D
3295 KG ’s-Gravendeel