Samen eten bij…. Het Molenschaer in Strijen

468

STRIJEN – Samen eten bij… is er voor alle mensen uit Strijen, het eten wordt bereid door cliënten van de Gemiva-svg samen met begeleiders en vrijwilligers.

Wilt u ook een gezonde maaltijd nuttigen tegen een kleine vergoeding samen met andere Strijenaren? Om de 14 dagen op donderdag bent u welkom in Het Molenschaer, Boskade 2 in Strijen vanaf 17.30 uur tot 18.30 uur (tot 19.00 uur kan de maaltijd genuttigd worden). Graag van tevoren telefonisch aanmelden op telefoonnummer: 078-6742185.

De kosten voor een warme maaltijd met een toetje zijn € 3,- p.p. en wilt u er ook een kopje thee of koffie bij met iets lekkers is het bedrag € 3,50 p.p.

Aan dit initiatief werken diverse vrijwilligers en organisaties belangeloos mee, maar we kunnen nog altijd hulp gebruiken. Voor meer informatie of als u ook mee wilt helpen aan dit initiatief kunt u mailen naar: mandy.steenbergen@gemiva-svg.nl

De data in 2019 van Samen eten bij…. zijn: 24 oktober, 7 november, 21 november, 5 december en 19 december.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.