Literaire pubquiz in OnS Proeflokaal in Strijen

64

STRIJEN – Voor echte boekenwurmen, fanatieke lezers en literaire veelvraten. Ken jij je klassiekers en vind je het leuk je kennis te meten met anderen? Kom dan op donderdag 28 november naar de literaire pubquiz in Strijen en laat zien wat je weet van boeken, verhalen, schrijvers en letters. In OnS Proeflokaal, een echte gezellige pub.

Het thema van Nederland Leest is Jan Wolkers, de natuur en duurzaamheid. Een thema waar je alle kanten mee op kan en waar veel literaire meesterwerken wel een link mee hebben. Met vragen over poëzie, Nederlandse schrijvers, nobelprijswinnaars en klassieke evergreens. Gedraag je als een omgevallen boekenkast en etaleer zonder gêne je belezenheid.

De Bibliotheek Hoeksche Waard presenteert deze literaire pubquiz in Strijen, waar naast letters en lezen alle ruimte is voor ouderwetse gezelligheid in OnS Proeflokaal / Boompjesstraat 3 te Strijen. Onder het genot van een drankje vraagt onze meest belezen bibliotheekcollega iedereen het hemd van het lijf. Voor de winnaars stelt de Bibliotheek Hoeksche Waard een bescheiden prijsje beschikbaar.

Toegang is gratis, graag vooraf aanmelden via de website www.debhw.nl klik op actueel en via agenda op 28 november. Of meld je persoonlijk aan bij de bibliotheekmedewerker in de bibliotheek. Aanvang 19.30 tot 21.30 in OnS Proeflokaal / Boompjesstraat 3 te Strijen.