Kerst Sfeerdag in Strijen

791

Strijen – Door een fout in de onderlinge rolverdeling en communicatie is het niet gelukt om op tijd de vergunning aan te vragen om de straten af te sluiten en kramen neer te zetten. De gemeente heeft zich flexibel genoeg getoond, maar er was onvoldoende tijd en menskracht (vanuit de ondernemers) om zaken rond te krijgen laat de BIZ Strien…graag gezien!! weten in een verklaring op hun website en Facebook..

Betekent dit dat deze dag niet door gaat? Nee! Wat ons betreft zijn er voldoende mogelijkheden om er zaterdag 14 december een leuke dag van te maken, zo kun je bijvoorbeeld denken aan: een kerstman die door de straten wandelt met een goed gevulde cadeautjeszak, live (kerst)muziek, koek-en-zopie bij de deelnemende winkels en leuke, speciale kerstthema’s bij onze gezellige horeca…

Tot binnenkort in het gezellige Strijen

www.striengraaggezien.nl