Inschrijving open voor 3e editie Wandel Feest Hoeksche Waard

34

Op zaterdag 14 september 2024 vindt de derde editie plaats van Wandel Feest Hoeksche Waard. Vanuit Puttershoek laten de wandelroutes van 12,5 en 25 km de deelnemers al het moois zien van de Hoeksche Waard. De eerste twee edities waren volledig uitverkocht, voor de derde editie is de inschrijving geopend.

Een groot (wandel)feest

Deelnemers kunnen op 14 september weer een compleet verzorgde wandeldag verwachten. Zo ontvangt iedereen voor de start naast een stempelkaart een goed gevulde goodiebag. Onderweg is er sfeervolle muziek en zijn er gezellige stempelposten. De routes gaan langs en door molens, musea, boerderijen en kerken. Na 12,5 of 25 km wandelen ontvangen de deelnemers een aandenken en is er een finish feest met muziek en foodtrucks.

In twee jaar tijd is Wandel Feest Hoeksche Waard met 1.500 deelnemers uitgegroeid tot het het grootste eendaagse sportevenement van de Hoeksche Waard. Vincent van Heijningen, Erwin Bouman en Kjeld van Dijk dragen ook dit jaar weer zorg voor de organisatie: “Na twee uitverkochte edities hopen we weer op veel enthousiaste deelnemers aan de start. Met nog meer muziek, nog meer gezelligheid en nog meer verrassingen voor de deelnemers, gaan we er dit jaar een nog groter feest van maken!”

Inschrijving geopend

Na twee uitverkochte edities is ook voor de aankomende editie van Wandel Feest Hoeksche Waard een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar. Tot 1 juni is het mogelijk om met vroegboekkorting in te schrijven via de website www.wandelfeesthw.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.