Zaterdag 23 november Polderse Winter Wonderland bij de Maria Hoeve Strijen

106

STRIJEN – De laatste Poldermarkt; Lokaal en Lekker van dit jaar is in sfeervolle winterse sferen! In de boerderijschuur van de Maria Hoeve staan de vaste en trouwe standhouders voor u klaar om lokale en regionale producten te laten proeven en te beleven.

De Polderse Winter Wonderland is ook een bezoek waard om (h)eerlijke en originele inkopen te doen voor de komende decembermaand. De catering van de Maria Hoeve maakt voor deze winterse editie een (h)eerlijke Hoeksche Waardse hachee met rode uien en aardappelpuree. Warme chocolademelk en glühwein ontbreken niet. Kom gezellig indoor schoppen en eten in de Polder! Je bent van harte welkom! 

  • Tijd: 11.00 – 16.00 uur 
  • Locatie Maria Hoeve, Weelsedijk 61, Strijen – ruime gratis parkeergelegenheid 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.