Stichting Hoeksche Waard Runners bezorgt u Kerstkaarten en nieuwjaarspost

1030

Hoeksche Waard – Stichting Hoeksche Waard Runners bezorgt u Kerstkaarten en nieuwjaarspost in de Hoeksche Waard. In de gehele Hoeksche Waard in elk dorp zijn meerdere inzamelpunten waar u kerstkaarten en nieuwjaarskaart kunt inleveren samen met minimaal 0,45 cent per kaart meer mag natuurlijk ook! Inleveren van de post kan vanaf 30 november tot uiterlijk 19 december 17.00 uur.

Met de opbrengst van deze actie steunt u de Stichting Roparun voor aanvullende zorg van kankerpatiënten. Stichting Hoeksche Waard Runners zamelt elk jaar veel geld in voor de Roparun waar zijn aan mee doen!

Bekijk hieronder de inzameladressen:


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.