Streefbedrag bereikt voor buurthuis zorgcoöperatie de Striensche

413
Foto PR

STRIJEN – Twee weken na de start van de crowd funding is, dankzij de vrijgevigheid van de Strijenaren en Strijense bedrijven het streefbedrag van EUR 20.000 bereikt; huidige stand EUR 20.953.

Meer geld is welkom; dan kunnen we nog meer doen: zoals bijvoorbeeld computers om mensen te helpen met formulieren of om computerondersteuning te kunnen geven. Maar ook om diverse activiteiten te organiseren, waarbij geld of goederen (bijv. gezamenlijk gekookte maaltijden) nodig zijn.

De coöperatie bestaat geheel uit vrijwilligers. Mocht u iets van de inrichting willen sponsoren, kijk op onze website www.destriensche.nl , waar u de lijst te nog sponsoren items kunt vinden en hoe dit gaat. Elk bedrag is welkom!

Draagt u ons initiatief een warm hart toe, dan kunt u ook lid worden voor slechts 10 euro per jaar en uiteraard bent u straks altijd welkom om binnen te stappen in ons buurthuis.
Het buurthuis heeft nog geen naam; suggesties zijn welkom op destriensche@gmail.com .

Hebt u ideeën of wilt u uw steentje bijdragen, neem contact met ons op via mail of website.

Het open huis op zaterdag 14 december 2019 is met ruim 200 bezoekers een groot succes geweest.Wij kijken nu uit naar de officiële opening op zaterdag 11 januari, 2020.Vanaf maandag 13 januari gaan we echt open; er hebben zich al vele vrijwilligers gemeld. Ook daar kunnen altijd mensen bij; gewoon voor de koffie en een praatje of voor speciale activiteiten.

Het buurthuis is een vervolg op het gezamenlijke initiatief van vorig jaar van de Strijense ouderenbonden en Vrienden van De Hoge Weide met gratis vervoer binnen Strijen, de Wielewaal.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.