Inschrijving 11e editie v.v. Strijen voetbalquiz geopend

66
Foto Jasper van der Kellen

STRIJEN – Op vrijdagavond 6 maart is het weer zover: voor de 11e (!) keer vindt in de kantine de jaarlijkse v.v. Strijen voetbalquiz plaats. Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk via quiz@vvstrijen.nl

Traditiegetrouw zullen de quizmasters Marc, Frank en Vincent op de eerste vrijdag van maart vanaf 20.00 uur tot circa 23.00 uur een groot aantal voetbalvragen op de deelnemers afvuren. Hoewel het bovenal weer een gezellige avond zal worden, zijn er ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen.

Ook deze editie maken v.v. Strijen koppels kans op de schitterende wisselbokaal. Om de voetbalsfeer in de Strijense kantine te vergroten, worden alle deelnemers opgeroepen om in voetbalshirt te verschijnen. Originaliteit wordt beloond, maar ieder voetbalshirt kan zomaar bonuspunten opleveren.

Elk jaar is de kantine tot de laatste plaats bezet met voetballiefhebbers uit de hele regio. Het is dan ook aan te raden om niet te lang te wachten met inschrijven: er is namelijk ruimte voor een beperkt aantal koppels!

INSCHRIJVEN:
Graag vooraf aanmelden per koppel via quiz@vvstrijen.nl De deelname bedraagt €5,- per koppel, te voldoen op de avond zelf.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.