Nieuw buurthuis ‘Me Mekaer’ in Strijen officieel geopend

762

STRIJEN- Onder grote belangstelling werd zojuist het nieuwe buurthuis in #Strijen officieel geopend door het onthullen van de naam ‘Me Mekaer’ (Hoeksche Waards voor ‘Met Elkaar’).

Wethouder Joanne Blaak feliciteerde het bestuur en sprak haar waardering uit voor dit prachtige initiatief!


Met het ontmoetingscentrum willen we voorzien in de behoefte aan informatie, aan contact met mede dorpsbewoners en aan hulp bij het omgaan met mensen met beperkingen. Dit alles in een ongedwongen en informele sfeer. Iedereen zal de hele dag tijdens openingsuren welkom zijn: de mantelzorger met kwetsbare partner, alleen de mantelzorger of de kinderen van ouderen. Het maakt allemaal niets uit, zolang je maar je eigen inbreng meeneemt.

Foto’s Gemeente Hoeksche Waard