Inloopavond wedstrijdzwemmen bij Zwemvereniging Strijen

28

STRIJEN – Je staat op het startblok, even is het stil en dan klinkt het fluitsignaal. Je duikt zo ver mogelijk het water in en zwemt zo hard als je kan. Op het moment dat je de kant aantikt en iedereen voor jou staat te juichen blijkt dat je de wedstrijd hebt gewonnen ! Winnen geeft een geweldig gevoel. Daar moet je eerst veel voor oefenen. Dat oefenen doen we bij Zwemvereniging Strijen door te trainen op conditie en techniek. Zo word je steeds iets beter en verleg je je grenzen. Naast fanatiek trainen is het natuurlijk ook gezellig met de andere zwemmers in en rond het zwembad. 

Kennis maken 

Wil je weten wat wedstrijdzwemmen is, kom dan vrijblijvend op woensdag 5 februari 2020 tussen 18.15 en 19.00 uur naar het zwembad in Strijen (Sportlaan 4). Dan houden we een inloopavond om kennis te maken met wedstrijdzwemmen. Als je geen wedstrijden wilt gaan zwemmen, maar wel onder begeleiding van onze trainers wilt trainen, ben je ook van harte welkom !

Zien we je 5 februari ? Meld je s.v.p. vooraf aan via voorzitter@zvstrijen.nl