Controleert u uw banden wel eens ? Ga naar Kruijthof Bandenservice uit Numansdorp voor de bandencheck!

30

NUMANSDORP – Beste automobilisten,
Wij als banden specialist hebben een tik, als we langs een auto lopen dwalen onze ogen altijd af naar de banden en soms worden ze groter als we sommige auto’s zien hoe deze op hun banden staan.

Zo ook afgelopen zaterdag toen ik over de parkeerplaats liep bij de plaatselijke voetbalclub en een auto zag staan die werkelijk bijna op slicks stond, we hebben toen de stoute schoenen aangetrokken en zijn eens verder gaan kijken, er stonden 37 auto’s geparkeerd en bij 12 auto’s waren de banden in slechte tot zeer slechte staat en dan ook nog eens met deze weersomstandigheden LEVENSGEVAARLIJK.

Beste automobilisten laat, zeker in deze tijd, regelmatig uw banden controleren op slijtage en spanning, natuurlijk komen we dan met een stukje reclame maar bij Kruijthofbanden willen we dit graag voor u doen en een eerlijk en geheel vrijblijvend advies geven over de staat van uw banden, maakt u gebruik van dit aanbod dan krijgt u van ons, GEHEEL GRATIS, een wintercheck, dus het opmeten van profieldiepte van uw banden, Bandenspanning controle, ruitenwissers controle en uw ruitensproeier reservoir bijvullen, als uit deze checklist iets naar voren komt wat niet goed is krijgt u van ons een eerlijk en vakkundig advies hoe u weer veilig de weg op kan en kunt u onderstaande problemen voorkomen.

Wilt u problemen voorkomen, maak bij Kruijthof Bandenservice een afspraak via info@kruijthofbanden.com of bel ons via 0186-681591. Bezoek ook onze website www.kruijthofbanden.com en www.truckcenternumansdorp.nl.