10% korting op het hele assortiment bij TotalisNaturales

58

STRIJEN – Het is een vreemde tijd. Enerzijds gaan onze workshops en andere bijeenkomsten niet door. Maar aan de andere kant hebben we de laatste tijd zoveel nieuwe mensen leren kennen. Mensen die ons als lokale ondernemer steunen.Daar zijn we heel blij mee.En daarom willen we iedereen bedanken door dit weekend 10% korting te geven op ons hele assortiment.

Veel mensen bereiken ons via de facebookgroep NoWaste Hoeksche Waard, een geweldig initiatief, waar we zelf omgekeerd ook dankbaar gebruik van maken.En sinds kort adverteren we in Hoeksch Nieuws, waardoor ook veel mensen ons weten te vinden.

We doen ook mee in de nieuwe VVV-gids en binnenkort met de Hoekschewaardpas. Allemaal lokale initiatieven die ons ondersteunen. Ook wij ondersteunen lokale ondernemers, door sinds deze week de producten van een collega ondernemer uit de Hoeksche Waard te verkopen. Van haar hebben wij  jams en heerlijke chutneys.

Natuurlijk hopen we zo snel mogelijk ook weer workshops en andere activiteiten te organiseren, maar voorlopig is dat gezien onze beperkte ruimte nog lastig.

Tot die tijd ontvangen we je wel graag in onze winkel.

Wij maken onze producten zelf op een klimaat neutrale en verantwoorde manier. Daarin mag natuurlijk een statiegeld regeling voor de glazen potjes niet ontbreken. Als je je potje van een eerdere aankoop bij ons inlevert krijg je op een nieuw product 25 cent korting.

Dit weekend zijn we vrijdagmiddag open van 13 tot 16 uur en zaterdag en maandag (tweede pinksterdag) van 11 tot 16 uur. Je kunt ons vinden aan de Oudendijk 47 in Strijen

Profiteer van onze 10% korting actie, graag tot ziens.