Nieuwe adverteerder: Witgoedservice Hoeksche Waard

16

Hoeksche Waard – Vandaag verwelkomen wij onze nieuwe adverteerder Witgoedservice Hoeksche Waard. Ook interesse in een advertentie in de regio Hoeksche Waard en Drechtsteden? Klik dan hier!

 

WITGOEDSERVICE HOEKSCHE WAARD

 
Bij Witgoedservice Hoeksche Waard werken ervaren monteurs. Daarom geven we ook 3 maanden garantie op reparaties. Wij repareren uw witgoed wanneer het kapot is. Bijvoorbeeld uw wasmachine, vaatwasser, droger, of koelkast. Naast reparatie kunnen wij ook zorgen voor de installatie van inbouwapparatuur.

Veel ervaring: 9867 succesvolle reparaties

Witgoedservice Hoeksche Waard heeft veel ervaring met witgoed en de reparatie ervan. We kunnen dat bewijzen met onze 9867 succesvolle uitgevoerde reparaties.

Snelle reparatie

Witgoedservice repareert snel. Concreet betekent het dat wij er altijd naar streven binnen 24 uur een afspraak met u te maken.

Reparatie van alle merken

Witgoedservice repareert alle bekende merken. Bekijk welke witgoedmerken wij repareren.

Goedkope reparatie

Een defect apparaat komt altijd ongelegen. Het is daarom fijn wanneer de reparatie niet veel kost. Bekijk onze tarieven.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.