Vernieuwbouw kleedkamers v.v. Strijen gaat door!

165
3D impressie van het vernieuwde kleedkamer gebouw van de v.v. Strijen

STRIJEN – Al geruime tijd wordt door mensen van de bouwcommissie en het bestuur van v.v. Strijen hard gewerkt aan het plan om nieuwe kleedkamers te realiseren op het complex van de v.v. Strijen aan de Sportlaan. En hoewel het traject meer tijd in beslag heeft genomen dan verwacht en onderweg de nodige wijzigingen zijn doorgevoerd zijn wij blij om te kunnen melden dat de vernieuwbouw definitief doorgaat  en de werkzaamheden binnenkort al starten en media november gereed zullen zijn.

De vernieuwbouw zal worden uitgevoerd door P&G Hooghwerff en de installaties worden verzorgd door Van Rennes Elektro- & Installatietechniek. Voor de afbouw is CMI verantwoordelijk.

Impact Corona

Zoals bij vrijwel alles heeft Corona ook een behoorlijke impact gehad op het proces rondom de vernieuwbouw van de kleedkamers. Niet zozeer als het gaat om de voorbereidingen vanuit de bouwcommissie, maar meer in de wijze waarop wij onze leden konden informeren. Graag hadden wij een bijeenkomst in de kantine georganiseerd om de plannen en impressies met iedereen te delen, maar dat stonden de Coronamaatregelen helaas niet toe.

Sfeerimpressies
Om een beeld te schetsen van hoe de nieuwe kleedkamer eruit komen te zien laten we hieronder een aantal sfeerimpressies zien.

Plattegrond

Hieronder de plattegrond van het vernieuwde kleedkamergebouw.

 

Planning

De eerste werkzaamheden starten op korte termijn en de v.v. Strijen verwacht de vernieuwde kleedkamers te kunnen openen medio november 2020.