Diefstal in de Apotheek van Strijen, Politie pakt 2 man op

739
Foto Politie

STRIJEN – Op Dinsdag 9 juli  kreeg de Politie  wij het bericht dat er een man goederen had weggenomen bij de Ben apotheek in Strijen. Na de diefstal is hij in een auto, als bijrijder, gestapt .Later op die middag zijn er 2 heren aangehouden in Brabant. Naast de goederen, afkomstig uit de apotheek in Strijen, hadden de heren meer goederen bij zich.

De politie is op zoek naar winkels welke goederen missen. Naar alle waarschijnlijkheid zijn de mannen in meerdere winkels en in meerdere plaatsen geweest om ” hun bezit” te vergroten. En uiteraard hebben zij dit gedaan zonder langs de kassa te gaan.

Bent u als winkelier gedupeerd…..Neemt u dan contact op met de afdeling VVC van bureau Oud-Beijerland via 0900-8844. En check eventueel uw videobeelden of u daar iets verdachts op ziet.