Galerie Kunstkijk is vanaf zaterdag 21 november weer geopend in de voormalige dokterswoning aan de Kerkstraat in Strijen

142
Foto Funda

STRIJEN – De Expositie van de Hoeksche Waardse Kunstenaars is  vanaf zaterdag 21 november weer te bezoeken in Strijen aan Kerkstraat 65 in de voormalige huisartsenpraktijk van de gepensioneerde dokter Visschedijk.


Leden van St. Hoeksche Waardse Kunstenaars exposeren in het voormalige huisartshuis te Strijen. De coronaregels worden een beetje versoepeld, dus we veren weer overeind.
U ziet er werk van Marianne Blok, Els v.d. Boogaard, John Dalessi, Margot Deden, Ria Dijke, Riana Eckhardt, Ton Erwich, Kees Plomp, Aris Roskam, Cas Schook, Otto Stroober, Theo Verhoeff, Eleonore de Vet en Marijke van der Wiel.

De Galerie is voorlopig elke zaterdag open van 13.30 – 17.00 uur. Wij houden ons aan de welbekende voorzorgsmaatregelen en mondkapjes zijn verplicht. We hopen u weer te ontmoeten op deze nieuwe locatie.

Bezoek voor meer info www.hoekschewaardsekunstenaars.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.