Ook dit jaar geen truckersrit door de Hoeksche Waard op Koningsdag

47
Foto Mary Romijn Fotografie

Hoeksche Waard – De truckersrit in de Hoeksche Waard op Koningsdag gaat ook dit jaar niet door. Dit tot grote teleurstelling van de organisatie. De afgelopen week kreeg de Stichting Hoeksche Waardse Truckers al verschillende vragen over de rit van 2021. Er was bij de stichting stille hoop om dit jaar wél een feestje te gaan maken, maar helaas.

De gemeente Hoeksche Waard wil voor het evenement geen vergunning afgeven vanwege de coronamaatrdegelen. Een grote teleurstelling voor de organisatie en de deelnemers.  De organisatie heeft wel begrip dat de vergunning niet afgegeven wordt. Want ze willen het niet op hun geweten hebben dat er iets met de deelnemers gebeurt.

Op Koningsdag 2022 staat de 29e editie gepland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.