Roparunteam Driem Tiem Strien…wij geven niet op

212

STRIJEN – Wat een gemis om een het Roparunjaar niet af te sluiten met een geweldig weekend. Toch kijken we terug op een geslaagd jaar!

Wat had dit een mooi en prachtig Roparunweekend geweest! De zon scheen en iedereen was er zo klaar voor. Het voelt leeg en het is stil in Rotterdam en de Hoeksche Waard. Vandaag zou er gefeest, geproost en gedanst worden op dit geweldige evenement. Ons tiem zou de laatste etappes afleggen om daarna in de liefdevolle armen van het thuisfront vallen.

Geen weekend is mooier dan het Roparunweekend! Met alle support en liefde van de families, vrienden, kennissen en Strijenaren, zouden we zaterdag uitgezwaaid worden. We zouden starten aan weer een prachtig avontuur. Voor de ene de eerste keer, voor dan ander de zoveelste. Toch blijft het voor een ieder zo speciaal. Met onze sportieve prestatie, kookkunsten, massages en een goed blik op de weg zouden we met elkaar de kilometers afleggen naar de finish.

Helaas hebben we dit jaar niet mogen starten. Dit betekent niet dat we ons niet ingezet hebben. We kijken terug op een zeer geslaagd Roparunjaar. Met elkaar en jullie hebben we ons weer in kunnen zetten voor dit prachtige doel!

Sommige Tiemleden hebben alsnog de hardloopschoenen aangetrokken en hebben de virtuele Roparun gelopen. Andere zijn gaan bladeren door hun fotoboeken, om alles weer een beetje te beleven.

Helaas zijn er ook Tiemleden waarvan we afscheid gaan nemen (Rini, Myron & Carina). Ze hebben het Roparunjaar niet kunnen afsluiten zoals ze wilden, maar kijken alsnog met een glimlach terug op hun ervaringen. Lees hier hun verhalen!

Wij willen zonder iemand te kort te doen echt iedereen bedanken die zich afgelopen jaar voor ons heeft ingezet, voor alle support en de donaties. We zijn jullie zeer dankbaar en kijken uit naar volgend jaar!

Wij willen jullie hiervoor bedanken!