Update Coronavirus cijfers in de Hoeksche Waard van maandag 5 april

149

HOEKSCHE WAARD – In de gemeente Hoeksche Waard zijn sinds zondag 4 april in totaal 48 nieuwe besmettingen met het coronavirus bekend bij het RIVM. (Zondag waren er 45 besmettingen en Zaterdag waren er 55 nieuwe besmettingen.)  Er is sinds zondag 4 april 1 persoon opgenomen in het ziekenhuis en er zijn geen personen overleden aan de gevolgen van het Coronavirus.Door het paasweekend en  achterstanden bij de GGD worden overleden personen en ziekenhuisopnames niet altijd direct doorgegeven en laten minder mensen zich testen.  Een archief van onze dagelijkse updates kunt u hier bekijken. 

Totaal cijfers Hoeksche Waard sinds uitbraak Coronavirus tot en met 5 april

  • Het aantal personen wat opgenomen is geweest in het ziekenhuis uit de Hoeksche Waard staat nu op 191 personen.  
  • Het aantal positief geteste personen in de Hoeksche Waard  staat op 6606. 
  • Er zijn tot nu toe 61 personen overleden in de Hoeksche Waard aan de gevolgen van het Coronavirus

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.