Nieuw beachvolleybal complex in Strijen officieel geopend

131
Foto Gemeente HW

Strijen – Vanmorgen opende Paul Boogaard als sportwethouder van Gemeente Hoeksche Waard het nieuwe beachcomplex van Beachclub Florius  ( Voorheen Benevia Beach ) in Strijen openen ✂️. Samen met hoofdsponsor Arie van den Berg van Florius speelde de wethouder als officiële openingshandeling een wedstrijdje mee.

Het prachtige complex is volledig gebouwd door leden en vrijwilligers. Paul Boogaard: Wat wat mooi om ook hier weer te zien hoeveel sponsoren zich betrokken voelen bij het verenigingsleven in onze gemeente! Deze dynamische vereniging heeft veel aantrekkingskracht op jongeren én ouderen en dat is aan de gezellige sfeer goed te merken .


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.