Interieur Inspiratiedag zaterdag 9 oktober a.s. in Strijen

130

Samen met Mijanou Interieur organiseert Instyle Store in Strijen deze dag een speciaal evenement in onze winkel aan Kerkstraat 5. Gaat u verbouwen of heeft u een nieuw huis gekocht? Is uw interieur aan een make-over toe of heeft u gewoon een vraag op interieurgebied en komt u er zelf niet uit? Maak dan een afspraak voor de Interieur Inspiratiedag in de winkel of via marvin@instyle-store.nl. Ook is het mogelijk via info@mijanou-interieur.nl aan te melden of te bellen naar: 0621805197.

Mijanou zal van 10.00 uur tot 15.00 uur steeds een 1/2 uur gratis advies geven. Let wel op! De ruimte is beperkt. Om zeker te zijn van een plaats, is aanmelding aangeraden. Liever toch gewoon langskomen op deze dag, dat kan! Als er ruimte blijkt zullen we zeker voor u paraat staan. Er zijn deze dag ook leuke aanbiedingen en er is een winactie. Wat, dat is nog even een verrassing.

Of het nu gaat om kleuradvies, interieurstyling, wandbekleding, verlichting, vloeren of een compleet interieurontwerp voor je woning of bedrijfspand. Bij Mijanou Interieur en Instyle adviseren we u graag over alles wat tussen vloer en plafond zit op het gebied van interieur!

Nieuwsgierig geworden? Dan zien we je graag tegemoet op onze Interieur Inspiratiedag!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.