Buurthuis “Me Mekaer”  in Strijen opent haar deuren voor modelbouwers en modelspoorders

202
Foto Leo Hamelinck

Buurthuis “Me Mekaer”  in Strijen opent  vanaf 13 oktober 2021 op woensdagen haar deuren voor modelbouwers en modelspoorders. De initiatiefnemers danken het bestuur van buurthuis “MeMekaer” voor het openen van haar deuren voor dit initiatief.

Bouw je molens, auto’s, vliegtuigen, stoommachines, schepen enz. of heb je een modeltreinbaan, kom naar buurthuis MeMekaer” Alle modelbouwers en modelspoorders daar kunnen onder het genot van een kopje koffie/thee op: woensdagmiddagen in de oneven weken en woensdagavonden in de even weken met mede hobbyisten over hun hobby of model spreken.

In de middagen zijn de deuren geopend  van 14.00 tot 16.00 uur en in de avonden van 19.30 tot 21.30 uur.

Ook je model meenemen om aan de mede hobbyisten te showen behoort tot de mogelijkheden.Het moet een gezellige vriendengroep worden van modelbouwers en modelspoorders met als motto:

Goede raad is duur, maar bij ons is goede raad gratis!

Gebruik je bij je hobby bv een “microprocessor “ zoals bv een Arduino Uno of Nano en heb je daar voorbeelden van en kun je die  programmeren, kom dan daarmee ook naar het buurthuis “MeMekaer”

Voor een kopje koffie of thee is een vrijwillige bijdrage gevraagd van € 0,50, maar verder is het helemaal gratis.

Ken je modelbouwers en/of modelspoorders vertel dan van buurthuis “ MeMekaer” of beter, neem ze mee. Man of vrouw maakt niet uit.

Het is niet de bedoeling een vereniging te gaan vormen, maar een vriendengroep zonder wettelijke verplichtingen ed.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.