Onthulling Eeuwige Kanaries v.v. Strijen

117

Strijen – Zaterdagmiddag 2 oktober aanstaande wordt het bord van de Eeuwige Kanaries onthuld op het complex van v.vStrijen. Op dit bord staan meer dan 100 namen vermeld van leden, supporters of andere sympathisanten die de 100 jarige voetbalvereniging een warm hart toedragen. Dick de Heus, voorzitter van de geelzwarte voetbalvereniging zal voorafgaand aan de derby v.v. Strijen FC Binnenmaas rond 13.45 uur de feestelijke handeling verrichten. Hij zal daarbij vergezeld worden door “Arie de Kanarie”, de jubileummascotte van de kersverse eeuweling.

In het kader van het 100 jarig jubileum heeft v.v. Strijen een actie gehouden waarbij mensen hun verbondenheid met de vereniging konden onderstrepen door zich aan te melden als Eeuwige Kanarie. In ruil voor deze steun ontvingen zij het dikke jubileumboek en enkele speciale flessen jubileumwijn en de eeuwige roem door middel van naamsvermelding op een speciaal vervaardigd jubileumbord wat op een centrale en goed zichtbare plaats wordt opgehangen.

Meer dan 100 mensen, waaronder ook veel oud-leden hebben hier gehoor aan gegeven.

Voor deze onthulling worden alle Eeuwige Kanaries uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn. De handeling vindt buiten plaats waardoor geen speciale Coronamaatregelen nodig zijn.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.