Slechte competitiestart voor Strijen

41

De nieuwe kennismaking met de 2e klasse D en de wedstrijd tegen Pelikaan uit Zwijndrecht is voor de Strijense Technische Unie equipe slecht verlopen. Na een 0-0 ruststand trokken de kanaries met 2-0 aan het kortste eind.

Dat het bij rust nog 0-0 stond hadden de Pelikanen aan zichzelf te wijten. Een handvol opgelegde kansen werden gemist of door Strijense keeper Kaz Kromwijk geelimineerd. Na de rust leek Strijen bij een schaarse uitval via de doorgebroken Kosta de Wit op voorsprong tekomen, maar keeper Dennis Sleiffer wist Strijense juichkreten te voorkomen en had Dion van Kralingen de pech dat zijn inzet voorlangs het doel liep. Pelikaan kwam in de 60e minuut op  voorsprong nadat Strijens’ balverlies op het middenveld een Zwijndrechts aanval inluidde, die door Sjoerd Opschoor doeltreffend werd afgerond.  In de 80eminuut viel de definitieve beslissing; nadat Kaz Kromwijk  een afstandsschot eerst nog pareerde kon Emerson Antonia in de rebound de 2-0 aantekenen. Het Strijense slotoffensief leverde nog enkele Strijense kansen op, maar prima reddingen van keeper Dennis Sleiffer voorkwamen dat o.a. Guido van den Berg, Kay Berghout en Dion van Kralingen tot scoren kwamen.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.