Update Coronavirus cijfers in de Hoeksche Waard van zondag 14 november

141

HOEKSCHE WAARD –  In de gemeente Hoeksche Waard zijn sinds zaterdag 13 november in totaal 74 nieuwe  besmettingen met het coronavirus bekend bij het RIVM. Door een storing bij een van de leveranciers van de GGD zijn de coronacijfers van het RIVM gisteren, vandaag en de komende dagen vertekend en kunnen lager uitvallen. ( Zaterdag waren er 107 besmettingen en Vrijdag waren er 124 besmettingen en Donderdag waren er 145 besmettingen . Er is sinds zaterdag 13 november 3 personen opgenomen in het ziekenhuis en er zijn geen personen overleden aan de gevolgen van het Coronavirus.Door achterstanden bij de GGD worden overleden personen en ziekenhuisopnames niet altijd direct doorgegeven.  Een archief van onze dagelijkse updates kunt u hier bekijken. 

Totaal cijfers Hoeksche Waard sinds uitbraak Coronavirus tot en met 14 november

  • Het aantal personen wat opgenomen is geweest in het ziekenhuis uit de Hoeksche Waard staat nu op 414 personen.  
  • Het aantal positief geteste personen in de Hoeksche Waard  staat op 11941.
  • Er zijn tot nu toe 68 personen overleden in de Hoeksche Waard aan de gevolgen van het Coronavirus

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.