Sint & Kerst bij De Notenshop

41

De meest magische tijd van het jaar staat voor de deur! De Notenshop heeft het Sint & Kerst assortiment zorgvuldig samengesteld om de feestdagen nog specialer te maken.

Sinterklaas: Een portie huisgemaakte vrolijkheid

  • Op zoek naar een speciale chocoladeletter?
  • Heb je al nagedacht over hoe je jouw sinterklaascadeaus dit jaar een uniek tintje kunt geven?

Bij de Notenshop hebben ze de antwoorden op deze vragen. Hun huisgemaakte, unieke chocoladeletters zijn om van te smullen. Als je jouw familie en vrienden dit jaar wilt verrassen, bekijk dan zeker de goed gevulde sinterklaaszakjes.

Kerst: Magie in een jasje van feestelijkheid

  • Droom je van kerststerren die niet alleen prachtig zijn, maar ook verrukkelijk smaken?
  • Ben je op zoek naar het ultieme kerstcadeau dat zowel mooi als heerlijk is?

Ook hier kan de Notenshop bij helpen! De chocolade kerststerren zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een feest voor de smaakpapillen. De met liefde samengestelde kerstzakjes zijn een geschenk dat zowel mooi als heerlijk is.

Ontdek Sinterklaas en Kerst bij de Notenshop

De Notenshop nodigt je van harte uit om samen met hen deze feestdagen in stijl te vieren. Via de link is het gehele Sint & Kerst assortiment van De Notenshop te zien.

Ontdek Sinterklaas en Kerst bij de Notenshop

De Notenshop maakt de feestdagen graag nog specialer met hun smaakvolle lekkernijen. Laten we samen genieten van het seizoen en die glimlach op jouw gezicht toveren!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.