Wielewaal Hoeksche Waard brengt u naar uw afspraak, ook nu!

48

De Wielewaal is een elektrisch voertuig die u van A naar B brengt rijdt binnen de kernen Puttershoek/Maasdam, Strijen en ’s Gravendeel. In elke kern rijdt er een. Of u nou naar de kapper, supermarkt of een familie lid wilt, de Wielewaal brengt u er geheel gratis naartoe en op afspraak ook weer thuis. De voertuigen rijden op werkdagen en zijn uitgerust met schermen tussen de bijrijder en de chauffeur i.v.m. corona. Ook vragen we u om een mondkapje te dragen. Onze chauffeurs doen dat ook.

In De Wielewaal is ruimte voor een rollator en bijvoorbeeld een boodschappentas.

Wilt u gebruik maken van de wielewaal: Bel op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur met telefoonnummer 06-45623913 (Puttershoek/Maasdam) 06-24553958 (Strijen) of 06-11223496 (’s Gravendeel) om een rit aan te vragen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.