Gratis digitale informatiebijeenkomst voor huurders over energiezuinig wonen

42

Het is belangrijk dat huurders in de Hoeksche Waard fijn en comfortabel kunnen wonen, maar ook dat de energierekening – ondanks de stijgende gas- en elektriciteitsprijzen – betaalbaar blijft. Daarom organiseren wij samen met gemeente Hoeksche Waard en in samenwerking met het Regionaal Energieloket op 16 december een online informatiebijeenkomst over energiezuinig wonen. De bijeenkomst is voor alle huurders in de Hoeksche Waard.

 

Tijdens de digitale informatiebijeenkomst ontvangen deelnemers van duurzaamheidsspecialisten praktische tips. Ook krijgen zij uitleg over eenvoudige maatregelen die direct thuis toe te passen zijn. Hiermee kan meteen flink bespaard worden op het energieverbruik. Dat is goed voor het klimaat én de portemonnee. Uiteraard kunnen er vragen gesteld worden. Na afloop ontvangen de deelnemers een handig (digitaal) informatiepakket.

 

Kom ook naar de digitale informatiebijeenkomst voor huurders

  • Datum: donderdag 16 december 2021
  • Tijdstip: 19.30 tot 20.30 uur
  • Locatie: Online via uw computer, tablet of telefoon

Aanmelden gaat heel eenvoudig

  1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/acties
  2. Vul uw postcode in
  3. Klik op ‘Online informatieavond voor huurders’
  4. Klik op ‘Aanmelden informatieavond’

Klimaatneutrale Hoeksche Waard

Met deze digitale informatiebijeenkomst worden huurders gestimuleerd energie te besparen en bij te dragen aan een klimaatneutrale Hoeksche Waard in 2050. Een duurzame toekomst maken we samen. We rekenen ook op de huurders in de Hoeksche Waard.

 

Voor meer informatie ga ook naar
www.hwwonen.nl/nieuws

www.gemeentehw.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.