Volle winst Strijense kanarie’s

2

In de uitwedstrijd tegen VDL revancheerde de P G Security Systems equipe zich voor de matige resultaten in het begin van de competitie door na een 1-5 overwinning de volle 3 punten mee naar Strijen te nemen.

In het begin van de wedstrijd moest Strijen oppassen dat de behendige spits Kees Ketting schade aanrichtte en was het vooral aan keeper Dominique van Duijn te danken dat de kanaries niet op achterstand kwamen. Nadat Strijen de wedstrijd in handen nam kwamen zij in de 22e minuut op voorsprong nadat Rolf de Man een prima pass van Gregory Brader beheerst afrondde en 4 minuten later was het aanvoerder Jeroen Roelof die een hoekschop van Rolf de Man binnenkopte.

In de 1e minuut na rust leek Strijen de wedstrijd op slot te gooien door de 0-3 aan te tekenen; na een schot op de paal van Mark Stam scoorde Ramon Barendrecht in de rebound. Even leek VDL op te krabbelen toen in de 52e minuut Chris van Meggelen frank en vrij 1-3 binnenkopte, maar 4 minuten later antwoordde Strijen wederom met een treffer; na een loepzuivere vrije trap van Dennis Knuppe tikte Ramon Barendregt de bal breed op Mark Stam, die beheerst 1-4 aantekende. Het slotakkoord was voor de sterk invallende Gerben de Winter, die na een prima voorzet van Gregory Brader beheerst de 1-5 binnentikte.

A.s. zaterdag speelt Strijen opnieuw een uitwedstrijd. Onder de rook van de Kuip speelt Strijen tegen Lombardijen.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.