Strijen kansloos onderuit

55

In en tegen Hellevoetsluis heeft de Strijense Technische Unie equipe geen moment de illusie gehad dat er iets te halen viel in deze wedstrijd en werd uiteindelijk met een 5-0 nederlaag huiswaarts gestuurd.

Door dit resultaat en het verlies van de concurrenten Deltasport en Charlois blijven de kanaries op een 11e plaats staan, maar gaan nog een paar spannende weken tegemoet. Hellevoetsluis zit in een andere situatie;door hun winst en het verlies van koploper DCV tegen CWO mogen zij zich de nieuwe lijstaanvoerder noemen in de spannende 2e klasse D.

Reeds in de 5e minuut wist Hellevoetsluis op voorsprong te komen toen hij een vrije trap vanaf de zijkant frank en vrij binnen mocht lopen en in de 7e minuut stond het al 2-0. Na een vlotte aanval nam Marley Dors de voorzet op zijn pantoffel en verdween de bal langs de kansloze keeper Thijs Roobol in het doel. In de 35e minuut werd het zelfs 3-0 toen na een steekpass Glenn Stoffers de bal binnentikte. Keeper Daniel Ribaric werd nauwelijks op de proef gesteld, terwijl Strijen-keeper Thijs Roobol overuren maakte in het doel.

Na de pauze ging Hellevoetsluis op dezelfde voet verder en voltooide Marley Dors zijn hattrick in de 48e en 69e minuut.

Met nog 6 wedstrijden te gaan zal het tot de laatste wedstrjddag spannend blijven zowel voor de koppositie als de onderste plaatsen. Hellevoetsluis gaat op bezoek bij concurrent CWO en Strijen ontvangt Sparta en treedt dinsdag 10 mei in Vlaardingen aan tegen concurrent Deltasport.   


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.