Oud-Beijerlander en Ridderkerker aangehouden na mishandeling 18 jarige man uit Strijen

275

Een 18-jarige uit Oud-Beijerland en een man van 19 uit Ridderkerk zijn in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden voor mishandeling. Ze werden gearresteerd voor het uit het niets slaan en schoppen van een jongen van 18 uit Strijen.

Hij liep woensdagavond rond 23:15 op de Beneden Molendijk in Oud-Beijerland toen hij werd aangevallen. Daarbij werd hij geschopt en geslagen en raakte gewond aan zijn hoofd. Er moest een ambulance aan te pas komen om de 18-jarige te vervoeren, hij klaagde over heftige pijnen aan zijn rug. De verdachten zitten nog vast. De politie doet verder onderzoek.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Politie Basisteam Hoeksche-Waard (@politie_hoekschewaard)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.