obs De Meerwaarde voor de 3e keer Excellente School

642
Strijen – Maandag 27 juni heeft obs De Meerwaarde voor de 3e keer het label Excellente School uitgereikt gekregen. 

De Jury is onder de indruk van de wijze waarop de school in de afgelopen jaren haar excellentieprofiel heeft doorontwikkeld. De sterke pedagogische lijn die eerder is ontwikkeld vanuit de kernwaarden ‘aardig, netjes, rustig’ is hierbij verrijkt met vaardigheden gekoppeld aan de 7 gewoonten. 

Deze ontwikkeling is tegelijkertijd waardevol voor het pedagogisch-didactisch leerklimaat binnen de school en voor de persoonsontwikkeling van alle leerlingen. 
De uitreiking van het label Excellente School is gevierd met alle leerlingen, juffen en meesters. Tijdens deze feestelijke ochtend zijn de kinderen verrast met taart en een cadeautje. Wij zijn trots op onze school, obs De Meerwaarde!!!

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.