Tuintjesmarkt Strijen XXL op zaterdag 10 september

96

Na een succesvolle eerste editie in het voorjaar in Strijen Noord wordt er op zaterdag 10 september van 10.00 – 15.00 uur een Tuintjesmarkt Strijen XXL georganiseerd waar iedereen in Strijen aan mee kan doen. Er zijn inmiddels 120 deelnemende adressen en dit zou wel eens de grootste Tuintjesmarkt van Nederland kunnen worden!

Faron is er klaar voor – Foto MS Fotografie

De Tuintjesmarkt is een soort van grote rommelmarkt door geheel Strijen, waar je jouw oude of nieuwe (zelf) gemaakte spulletjes mag verkopen vanuit je eigen voor- en/of achtertuin, garage, oprit, balkon of schuur. Naast het feit dat je van je overbodige spullen afkomt en je andere mensen blij kan maken met jouw spullen doen we dit ook om mensen bij elkaar te brengen, elkaar in de buurt te ontmoeten en er met elkaar een leuke dag van te maken.

De deelnemerskaart is te vinden op www.tuintjesmarktstrijen.nl/deelnemers/

 

De Tuintjesmarkt Strijen XXL is voor huisadressen in Strijen en aanmelden kan via  www.tuintjesmarktstrijen.nl/aanmelden Vul het aanmeldingsformulier in en dan plaatsen we je op de kaart. Deelname is geheel gratis.

Bezoekers uit heel de Hoeksche Waard en omstreken zijn van harte welkom om te komen kijken bij de tuintjes. Aanmelden voor bezoekers is niet noodzakelijk, maar is wel leuk want dan houden we je op de hoogte.

 

Graag tot ziens op zaterdag 10 september!

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.