Winactie win een jaar lang gratis Premium Sushi verlengd

10

De 13e zouden wij een winnaar kiezen voor een jaar gratis sushi. Hiernaast waren wij ook druk bezig met het verzinnen van een nieuw menu. Denk hierbij aan het uitbreiden van onze special rolls en poke-bowls.

Wij zullen de winactie met twee weken verlengen om hier zo goed mogelijk de tijd voor te kunnen nemen. En ook de mensen die terug zijn van hun welverdiende vakantie nog een kans te geven. Als u nog niet heeft besteld is dit uw kans om toch nog mee te doen. Als u wel al heeft besteld doet u natuurlijk al mee, maar u kunt uw kans nog steeds voor een week vergroten om deze geweldige prijs te winnen.

Wij zullen de winnaar via onze sociale media bekend maken op de 30e van deze maand.

Premium Sushi
 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.